Avion cu RC

Pret cu TVA: 47,00RON

Avionul este unul din mijloacele de transport foarte rapide! Unele persoane le prefera, fiind foarte rapide, insa altii sunt inspaimantati de ideea de a zbura la inaltimi mari. Copilasii insa sunt foarte atrasi de avioane iar acest avion de jucaria poate reprezenta un cadou deosebit pentru un micut pe care vrei sa-l impresionezi.
De multe ori, jucariile precum avioane, elicoptere cu baterii, ii atrag atat pe copii, cat si pe adultii care tanjesc dupa perioada fara griji a copilariei.
Jocurile sunt intotdeauna o poarta catre lumea vesela si colorata a copilariei. Progresul lumii si al tehnologiei a intrat si in lumea jucariilor, asa ca jucariile de toate felurile, inclusiv cele din categoria avioane, elicoptere au devenit din ce in ce mai inovatoare si creative, astfel jucariile ii pot ajuta pe copii sa invete lucruri noi si utile, dar sunt si distractive.
Cu ajutorul telecomenzii, utilizatorul poate dirija avionul dupa bunul plac.
Se pot realiza urmatoarele miscari:
- Joystick stanga: deplasare la stanga/dreapta;
- Joystick dreapta: rotire la stanga/dreapta.
Atunci cand este activ, avionul scoate diferite sunete si lumini, fiind foarte atractiv pentru copii si nu numai! Avionul functioneaza cu baterii reincarcabile, 3 x R6 (1,5V) iar capacitatea de stocare a energiei de catre acumulator este de 700mAh. Baterii necesare pentru telecomanda: 2 x R6 (1,5V). Aceste baterii sunt incluse. De asemenea este inclus si incarcatorul, la care iesirea are urmatoarele caracteristici: 3,6V.
Dimensiune avion (Lxlxh): 25,5cm x 23,5cm x 7cm.
Dimensiune cutie (Lxlxh): 29,5cm x 22,5cm x 9cm.


Adauga in Cos:

  • Model: PY196-18B
  • Oferta: CHINA 437