Drona RC cu camera si Wi-Fi

Pret cu TVA: 325,00RON

Livrare gratuita
PARTILE COMPONENTE Cutia contine drona de jucarie ansamblata, acesta avand acumulatorul partial incarcat, telecomanda de control a acestuia (baterii neincluse). Mai contine un cablu de alimentare cu mufa USB, care se poate conecta la orice calculator sau alimentator de telefoane sau alte dispozitive mobile ce permit introducerea mufei de USB in acestea si emit o tensiune de curent continuu de 5V. Alimentatoarele se conecteaza de regula la o sursa de curent alternativ de 220V (recomandat folosirea acestuia sa fie facuta de catre un adult, este interzisa utilizarea acestuia prin conectivitatea la sursa de tensiune de 220V curent alternative copiilor sub 12 ani ).
ASAMBLAREA TELECOMENZII Telecomanda functioneaza cu 4 baterii de 1.5V AA, atentie a se utiliza baterii de acelasi tip, a nu se combina acumulatori cu baterii obisnuite sau a nu se face improvizatii, pericol de nefunctionalitate sau eventual suprasarcina. Se desface capacul din spatele telecomenzii, unde trebuie pozitionate bateriile , atentie trebuie respectata polaritatea acestora +/- conform indicatiilor. Nu trebuie combinate bateriile folosite cu baterii noi, si nu folositi tipuri diferite de baterii.
ALEGEREA TIMPULUI FAVORIT PENTRU ZBOR
1. Zborul trebuie efectual pe o vreme prielnica, fara vant. Nu este recomandat ca zborul sa se faca la temperaturi extreme: mai mari de 45 grade C sau mai mici de 10 grade C
2. A nu se zbura in conditii de vant puternic duce la prabusirea aparatului, neavand un control a acestuia, provocand dronei pagube serioase sau pierderea în totalitate a acesteia. De preferat a se alege un loc larg deschis pentru zborul dronei, sa fie zona libera fara obstacole împrejurimi, pe o raza minima de 3 m lungime, latime si inaltime.
PREGATIREA PENTRU ZBOR
1. Asezati drona pe sol sau pe o suprafata plana, pozitionati butonul de activare pe ON iar in momentul acela se va aprinde lumina de functionare.
2. Indepartati-va de drona la mai mult de 1 m distanta
3. Asigurati-va ca drona este indepartata de orice fel de obstacol care poate dauna buna functionalitate a acesteia. Indreapta telecomanda spre drona, activeaza telecomanda din butonul ON/OFF, asigura-te ca este functionala si are curent suficient, incercati sa sincronizati telecomanda cu drona, cu ajutorul joystick-ului din stanga care trebuie dat in sus, privirea trebuie atintita asupra dronei, iar apoi se pozitioneaza joystick-ul din stanga in jos, dupa care poti controla drona din cele doua joystick-uri ale telecomenzii, cu joystick-ul din stanga se controleaza viteza dronei, iar cu joystick-ul dreapta se controleaza directia acesteia stanga-dreapta sau inainte-inapoi. Telecomanda mai prezinta 2 butoane pozitionate stanga-dreapta sau inainte-inapoi, aceste 2 butoane ajuta la reglarea fina a echilibului dronei în aer, si anume daca se observa fara a fi controlata stanga-dreapta sau inainte-inapoi drona, ca ar avea tendinta sa o i-a spre dreapta de exemplu se apasa butonul dreapta o data sau de mai multe ori pana se ajunge la stabilizarea acesteia, sau daca are tendinta de a merge in spate atunci se va apasa butonul de reglare o data sau de mai multe ori pentru fata. O data gasit echilibrul perfect a dronei în aer aceasta se poate controla doar din cele 2 joystick-uri de pe telecomanda.
ATENTIE! Nerecomandat copiilor sub 14 ani. Contine piese mici detasabile. A se utiliza sub supravegherea unui adult. Perioada de incarcare a acumulatorului este de 1-2 ore. Dimensiunea cutiei: 55cm x 36,5cm x 10cm.


Adauga in Cos:

  • Model: 8987W
  • Oferta: CHINA 442