Elicopter RC mediu

Pret cu TVA: 75,00RON

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE ELICOPTER R.C.
1. Sistem inteligent de conducere radio comanda (R.C.);
2. Controlul total din telecomanda;
3. Directie avuta la 360º;
4. Controlul vitezei (cu mai mare viteza sau mai mica).
PARTILE COMPONENTE
Cutia contine elicopterul de jucarie asamblat, acesta avand acumulatorul partial incarcat si telecomanda de control a acestuia (baterii neincluse). Pentru elicopter este inclus un incarcator. Atunci cand se incarca, elicopterul trebuie oprit. Elicopterul este echipat cu un acumulator, care trebuie incarcat inainte de a se descarca complet.
ANSAMBLAREA TELECOMENZII Telecomanda functioneaza cu 6 baterii de 1.5V, de tip R6. Atentie! A se utiliza baterii de acelasi tip, a nu se combina acumulatori cu baterii obisnuite sau a nu se face improvizatii, pericol de nefunctionalitate sau eventual suprasarcina. Se desface capacul din spatele telecomenzii, unde trebuie pozitionate bateriile , atentie trebuie respectata polaritatea acestora +/- conform indicatiilor.
ALEGEREA TIMPULUI FAVORIT PENTRU ZBOR
1. Zborul trebuie efectual pe o vreme prielnica, fara vant: Nu este recomandat ca zborul sa se faca la temperaturi extreme: mai mari de 45°C sau mai mici de 10° C.
2. A nu se zbura in conditii de vant puternic duce la prabusirea aparatului, provocandu-i pagube serioase sau pierderea in totalitate a acestuia. De preferat a se alege un loc larg deschis pentru zborul elicoterului, sa fie zona libera fara obstacole imprejurimi, pe o raza minima de 12m lungime, latime si inaltime.
PREGATIREA PENTRU ZBOR
1. Asezati elicopterul pe sol sau pe o suprafata plana, pozitionati butonul de activare pe ON iar in momentul acela se va aprinde lumina de functionare;
2. Indepartativa de elicopter la mai mult de 2 m distanta.
3. Asigurati-va ca elicopterul este indepartat de orice fel de obstacol care poate dauna buna functionalitate a acestuia;
4. Activeaza telecomnda din butonul ON/OFF, asigura-te ca este functionala si are curent suficient, dupa care poti controla elicopterul din cele doua butoane ale telecomenzii, cu butonul stanga se efectueaza urcarea-coborarea elicopterului, iar cu butonul dreapta directionarea acestuia stanga-dreapta. Perioada de incarcare a acumulatorului este de aproximativ 2 ore.
Varsta recomandata: peste 14 ani.
Timp de functionare: 6-8 minute.
Timp de incarcare 35-45 de minute.
Greutate: 34gr.
Elicopterul se incarca direct la telecomanda.
Dimensiuni elicopter: 23 x 4 x10cm.
Dimensiuni ambalaj: 40 x 16,5 x 7,5cm.


Adauga in Cos:

  • Model: QY66-K09
  • Oferta: CHINA 462