Covorul zburator al lui Aladin

Pret cu TVA: 96,00RON

Salut, eu sunt Covorul zburator al lui Aladin. Sunt cel mai rapid covor magic din lume! Dar si cel mai neindemanatic... Pune comorile lui Aladin pe spatele meu, dar ai grija sa nu ma darami!
Cum se joaca: Cel mai tanar jucator incepe. Jucatorii se succed in sensul ace lor de ceasornic.Jucatorul care este la rand extrage o comoara la intamplare din saculetul lui Aladin, fara sa se uite sau sa caute o comoara anume. Jucatorul trebuie sa puna comoara extrasa pe covorul suspendat, cu multa grija, astfel incat covorul sa nu se dezechilibreze si comoara sa nu cada. Daca in timp ce jucatorul pune comoara pe covor, acesta se inclina si comorile de pe el cad, jucatorul trebuie sa adune si sa puna toate comorile cazute la loc pe covor. Drept pedeapsa, jucatorul trebuie sa mai traga o comoara din saculet si sa o puna pe covor. In cazul in care covorul cade cu totul, jucatorul pierde si iese din joc. Apoi urmatorul jucator trebuie sa prinda covorul de capatul bratului, sa adune toate comorile si sa le puna in saculet. Apoi jocul continua.
Jocul se incheie atunci cand toate comorile sunt pe covor. Castiga jucatorul care a pus ultima comoara.
Continut: Covorul zburator al lui Aladin, 32 de comori, o baza, un brat, un saculet, un fir de rezerva.
Asamblarea: Introdu bratul in locasul corespunzator de pe baza si fixeaza-l bine. Apropie covorul de capatul bratului, pana cand simti ca acesta este atras de magnet. Covorul va ramane suspendat in aer, sub capatul bratului. Covorul ramane intotdeauna prins de baza cu firul de nailon. Pentru a regla nivelul de dificultate, intoarce scorpionul de pe baza spre stanga sau spre dreapta. Cu cat covorul este mai departe de capatul bratului, cu atat jocul este mai dificil.


Adauga in Cos:

  • Model: NOR0750
  • Oferta: NORIEL