Hoverboard Grafitti cu acumulator, bluetooth si boxe mare

Pret cu TVA: 1.015,00RON

Livrare gratuita
Utilizatorii pot sa foloseasca în siguranta acest scuter electric inteligent, bucurându-se de distractia oferita. Acest model functioneaza cu acumulator, are boxe încorporate si dispune de conectare prin bluetooth. Înainte de prima utilizare va recomandam sa cititi instructiunile de utilizare, iar înainte de fiecare utilizare verificati ambele anvelope sa nu aiba daune, aplatizare sau lipsa de aer, situatii care trebuie remediate. Tehnologia inteligenta permite conducatorului sa calatoreasca pe distante mari, intervalul variaza în functie de diversi factori:
1. TERENUL: pe un teren plat neted, ce antreneaza cresteri, intervalul de distanta este parcurs mai repede.
2. GREUTATE: când greutate conducatorului creste se utilizeaza mai multa energie pentru deplasare,scazând durata de utilizare pâna la reâncarcare.
3. TEMPERARTURA mediului ambiant: utilizarea la temperatura recomandata (a se vedea sectiunea suplimentara de manual) va duce la deplasare pe distanta maxima. Dimpotriva, când produsul este utilizat la temperaturi extreme (de + sau -), distanta va scadea.
4. ÎNTRETINERE: încarcarea rezonabila si întretinerea bateriei va creste raza de actiune. Din contra, daca hoverboard-ul nu se încarca pe durata recomandata, acest lucru va duce la scaderea duratei de utilizare.
5. VITEZA SI STILUL DE CONDUCERE: în timpul utilizarii pastrati viteza medie, deoarece variabilitatea vitezei, porniri si opriri frecvente precum si acceleratii si deceleratii rapide vor reduce distanta parcursa.
Atunci când conducatorul depaseste viteza de accelerare, se va trimite o alarma de sonerie. Atentie, atunci când conducatorul depaseste limita de viteza exista riscul de a se dezechilibra.
Este important sa utilizati hoverboard-ul în limitele recomandate.  Utilizarea in afara acestor limite poate duce la raniri ale conducatorului.
Date tehnice:
- greutate hoverboard: 11 kg;
- 2 motoare (1motor/roata);
- limita maxima de greutate a conducatorului: 100 kg;
- limita minima de greutate a conducatorului: 20 kg;
- viteza maxima: 10 km/h;
- timp de incarcare: 2-3 ore;
- incarcator: 36V;
- temperatura de utilizare: 15-50 grade C;
- temperatura de incarcare: 0-40 grade C;
- conditii depozitare: temperatura aproximativ 20-25 grade C, umiditate 5-95%
Prin intermediul bluetooth-ului si a boxelor atasate hoverboard-ului, se pot reda melodii.
Astfel, in timpul mersului, utilizatorul poate asculta muzica, relaxarea fiind completa!
Dimensiune hoverboard (Lxlxh): 62cm x 30cm x 27,5cm. Inaltime pedala: 15cm.
Dimensiune cutie (Lxlxh): 71cm x 34,5cm x 33,5cm.

Adauga in Cos:

  • Model: X2LS
  • Oferta: CHINA 483