Declaratia de Confidentialitate

├Ä╚Ťi mul╚Ťumim c─â vizitezi site-ul nostru. SC ROBEN SRL, ├«n calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului┬áwww.robentoys.ro,┬árespecta caracterul privat ╚Öi securitatea informa╚Ťiei furnizate de c─âtre dumneavoastr─â atunci c├ónd utiliza╚Ťi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.┬á

Accesul/vizitarea acestui website de c─âtre dumneavoastr─â se supune termenilor ┼či condi┼úiilor┬áde utilizare ┼či a politicii de confiden┼úialitate, implic─â acceptul explicit al dumneavoastr─â cu privire la acestea ┼či reprezint─â ├«ntreaga ├«n┼úelegere (contractul) dintre p─âr┼úi.

Societatea ROBEN SRL┬á├«┼či rezerv─â dreptul de a schimba ┼či actualiza ├«n orice moment con┼úinutul website-ului www.robentoys.ro, precum ┼či Politica de Confiden┼úialitate, f─âr─â niciun fel de notificare prealabil─â. De aceea, v─â rug─âm s─â vizita┼úi periodic aceast─â sec┼úiune pentru a verifica termenii ┼či condi┼úiile pe care a┼úi agreat s─â le respecta┼úi.┬á

├Än cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denot─â genul masculin includ femininul ┼či cuvintele care denot─â genul feminin includ masculinul.

C├ónd vizitezi site-ul www.robentoys.ro ╚Öi dore╚Öti s─â plasezi o comand─â, c├ónd ne contactezi sau c├ónd apelezi la serviciile noastre, ne ├«ncredin╚Ťezi informa╚Ťiile tale. Scopul acestei Politici de confiden╚Ťialitate este s─â ├«╚Ťi explice ce date prelucr─âm, de ce le prelucr─âm ╚Öi ce facem cu ele. ├Ä╚Ťi lu─âm ├«n serios confiden╚Ťialitatea ╚Öi nu vindem niciodat─â liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â informa╚Ťiile tale personale ├«╚Ťi apar╚Ťin, facem tot posibilul s─â le stoc─âm ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi s─â proces─âm cu aten╚Ťie informa╚Ťiile pe care le ├«mpar╚Ťi cu noi. Nu oferim informa╚Ťii unor p─âr╚Ťi ter╚Ťe f─âr─â a te informa. Aceste informa╚Ťii sunt importante. Sper─âm c─â le vei citi cu aten╚Ťie.

Societatea ROBEN SRL consider─â confiden╚Ťialitatea datelor o component─â esen╚Ťial─â ├«n afaceri. Politica ╚Öi practicile noastre de protejare a datelor se focuseaz─â pe procesarea, schimbul ╚Öi stocarea corespunz─âtoare ╚Öi legal─â a informa╚Ťiilor cu caracter personal ╚Öi totodat─â pe asigurarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii, integrit─â╚Ťii ╚Öi disponibilit─â╚Ťii.

Aceast─â declara╚Ťie de confiden╚Ťialitate reprezint─â politica de confiden╚Ťialitate complet─â aplicabil─â activit─â╚Ťilor online ale www.robentoys.ro. Aceast─â declara╚Ťie explic─â tipurile de informa╚Ťii pe care le colect─âm de la clien╚Ťi ╚Öi modul ├«n care utiliz─âm aceste informa╚Ťii.

Website-ul nostru este ├«n conformitate cu Regulamentul General de Protec╚Ťie a Datelor (ÔÇťGDPRÔÇŁ), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaz─â noi drepturi pentru indivizi ╚Öi consolideaz─â unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC. Directiva 95/46/EC va fi ├«nlocuit─â de la data de 25 Mai 2018.

Prin navigarea pe site-ul www.robentoys.ro sau prin contactarea noastr─â prin formular declari c─â ai fost informat ├«n mod adecvat asupra prelucr─ârii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit ÔÇ×Politic─â de confiden╚ŤialitateÔÇŁ.

Societatea ROBEN SRL prelucreaz─â datele cu caracter personal ale cump─âr─âtorilor ╚Öi clien╚Ťilor ├«nregistra╚Ťi, prin mijloace interne automatizate ╚Öi manuale. Scopul acestei colect─âri de date personale este de a permite ├«ntocmirea facturilor fiscale de servicii ╚Öi produse, livr─ârii comenzilor plasate, colectarea crean╚Ťelor (pre╚Ťul comenzilor).

A╚Öa cum prevede legisla╚Ťia rom├ón─â ├«n vigoare, toate informa╚Ťiile legate de comenzi trebuie p─âstrate pentru o perioada de timp reglementata legal, timp ├«n care nu pot fi ╚Öterse.

 CINE SUNTEM

Societatea ROBEN SRL este o societate ├«nfiin╚Ťat─â ├«n baza legii nr. 31/1990 a societ─â╚Ťilor comerciale, ce ofer─â servicii de distribu╚Ťie papet─ârie, birotic─â, juc─ârii; are sediul profesional ├«n Ha╚Ťeg, str. Nandra Pocanschi, nr. 4, cod po╚Ötal 335500, jud. Hunedoara, av├ónd CUI RO 13626090, ├«nregistrat─â la ORC sub nr. J20/753/2000, ╚Öi datele de contact: telefon 0254 772 001 ╚Öi e-mail: office@roben.ro

┬á├ÄNTREB─éRI ╚śI SOLICIT─éRI

Dac─â ai ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dore╚Öti s─â ├«╚Ťi exerci╚Ťi drepturile legale ├«n leg─âtur─â cu datele ┬ápe care le de╚Ťinem, sau dac─â ai ├«ngrijor─âri cu privire la modul ├«n care trat─âm orice problem─â de confiden╚Ťialitate, ne po╚Ťi scrie la adresa de e-mail: juridic@roben.ro

DEFINIȚII

Vom ├«ncepe s─â definim c├óteva no╚Ťiuni care s─â te ajute s─â ├«n╚Ťelegi prezenta Politic─â de confiden╚Ťialitate.

www.robentoys.ro (sau ÔÇ×Site-ulÔÇŁ) este un magazin online prin intermediul c─âruia sunt v├óndute c─âtre persoane fizice ╚Öi juridice juc─âriilor importate sau produse de SC ROBEN SRL, oferit prin intermediul URL-ului https://robentoys.ro/.

Potrivit Legii nr. 677/2001 și a Regulamentului  (UE) 679/2016 (aplicabil în România din 25 mai 2018), Societatea ROBEN SRL este operator de date cu caracter personal.

C├ónd spunem ÔÇ×GDPRÔÇŁ ne referim la Regulamentul (UE) 679/2016 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date.

ÔÇ×date cu caracter personalÔÇŁ ├«nseamn─â orice informa╚Ťii privind o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â (ÔÇ×persoana vizat─âÔÇŁ);

ÔÇ×prelucrarea datelor cu caracter personalÔÇŁ ÔÇô ├«nseamn─â orice opera┼úiune sau set de opera┼úiuni care se efectueaz─â asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezv─âluirea c─âtre ter┼úi prin transmitere, diseminare sau ├«n orice alt mod, al─âturarea ori combinarea, blocarea, ┼čtergerea sau distrugerea. ╚śtergerea sau distrugerea se poate face la solicitarea expres─â a unui client, pentru orice situa┼úie, excep┼úie situa┼úiilor impuse de lege, c├ónd aceste date au fost utilizate ├«n mod expres pentru finalizarea contractului prin ├«ntocmirea facturii fiscale, a chitan┼úei fiscale ┼či a documentelor de transport ├«n vederea livr─ârii comenzii;

 

ÔÇ×stocareaÔÇŁ ÔÇô p─âstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal;

A╚Öa cum prevede Legea nr. 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, clien┼úii ├«nregistra┼úi beneficiaz─â de dreptul de acces, de interven┼úie asupra datelor ┼či de dreptul de a nu fi supu╚Öi unei decizii individuale. Totodat─â, clien┼úii au dreptul de a se opune prelucr─ârii datelor personale care ├«i privesc ┼či s─â solicite ┼čtergerea datelor (excep┼úie ├«n situa┼úiile impuse de lege, pentru ├«ndeplinirea unei obliga┼úii legale, conform GDPR Legalitatea prelucr─ârii din EU 679/2016, art. 6 lit. a, b ┼či c).

Potrivit legisla╚Ťiei, tu, ├«n calitate de vizitator al site-ului e╚Öti o ÔÇ×persoan─â vizat─âÔÇŁ, adic─â o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â. O persoan─â fizic─â identificabil─â este o persoan─â care poate fi identificat─â, direct sau indirect, ├«n special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un num─âr de identificare, date de localizare, un identificator online, ori la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identit─â╚Ťii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

PRINCIPII

Politica de protejare a datelor la societatea ROBEN SRL se bazeaz─â pe urm─âtoarele principii de protec╚Ťie a datelor:

  • Procesarea datelor personale se va face ├«ntr-o manier─â legal─â, corect─â ╚Öi transparent─â;
  • Colectarea datelor personale se va face numai ├«n scopuri specificate, explicite ╚Öi legitime ╚Öi datele nu vor fi procesate mai departe ├«ntr-o manier─â incompatibil─â cu acele scopuri;
  • Colectarea datelor personale va fi adecvat─â, relevant─â ╚Öi limitat─â la informa╚Ťiile necesare scopului proces─ârii;
  • Datele personale vor fi acurate ╚Öi, acolo unde este necesar, actualizate;
  • Se vor lua toate m─âsurile necesare pentru a se asigura c─â datele incorecte sunt ╚Öterse sau corectate f─âr─â ├«nt├órziere;
  • Datele personale vor fi p─âstrate ├«ntr-o form─â ce permite identificarea persoanei vizate ╚Öi pentru o perioad─â nu mai lung─â dec├ót cea ├«n care datele personale sunt procesate;
  • Toate datele personale vor fi p─âstrate confiden╚Ťial ╚Öi stocate ├«ntr-o manier─â ce asigur─â securitatea necesar─â;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor ter╚Ťe dec├ót ├«n cazul ├«n care este necesar ├«n scopul oferirii de servicii conform acordurilor ;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea ╚Öi ╚Ötergerea acestora, ├«mpotrivirea sau restric╚Ťionarea de la procesarea datelor, c├ót ╚Öi de la dreptul portabilit─â╚Ťii datelor.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL 

Societatea ROBEN SRL┬ápoate colecta de la dumneavoastr─â date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastr─â ┼či dac─â ni le furniza┼úi voluntar.┬á

Formularul de ├«nregistrare prezentat pe site-ul┬áwww.robentoys.ro cere informa┼úii prin care pute┼úi fi identificat sau prin care v─â putem contacta. 

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

a)    Pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră;

b)    Pentru a livra serviciile sau produsele pe care le-aţi cerut sau achiziţionat;

c)┬á┬á┬á Pentru a ne ajuta s─â cre─âm ┼či s─â public─âm con┼úinutul cel mai relevant pentru dumneavoastr─â.

d)    Pentru a asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului.

 

Societatea ROBEN SRL ofer─â acces la datele cu caracter personal unor ter╚Ťi care ├«mbun─ât─â╚Ťesc experien╚Ťa de livrare, adic─â societ─â╚Ťile de curierat GLS ROM├éNIA SRL, DPD ROM├éNIA SRL, Urgent Cargus SA ╚Öi Fan Courier SRL.

 CE FEL DE INFORMAȚII COLECTĂM?  

a)┬áInforma╚Ťiile pe care ni le furnizezi voluntar┬á

Pentru a putea plasa o comand─â, este nevoie sa ├«╚Ťi creezi un cont. La crearea contului, ├«╚Ťi solicit─âm urm─âtoarele date:

┬Ě nume, prenume

┬Ě adres─â

┬Ě num─âr de telefon

┬Ě adres─â de e-mail

 

├Ä╚Ťi solicit─âm numele, prenumele ╚Öi adresa pentru emiterea facturii; aceste date sunt necesare, conform prevederilor Codului fiscal, a fi ├«nscrise pe factur─â.

 

├Ä╚Ťi solicit─âm num─ârul de telefon pentru a te contacta ├«n vederea confirm─ârii comenzii ╚Öi pentru a fi contactat de curier ├«n momentul ├«n care vi se livreaz─â comanda.

 

├Ä╚Ťi solicit─âm adresa de e-mail pentru a-╚Ťi transmite dovada plas─ârii comenzii pe site-ul nostru.

 

├Än momentul cre─ârii contului, ai posibilitatea sa te abonezi la newsletter-ul nostru, a╚Öadar dac─â alegi s─â te abonezi, ├«╚Ťi vom trimite pe adresa de e-mail, nout─â╚Ťile ╚Öi ofertele noastre.

 

Dac─â te-ai abonat la newsletter, dar dup─â un anumit timp nu mai dore╚Öti s─â fii informat despre nout─â╚Ťile ╚Öi ofertele noastre, cu un simplu e-mail prin care solici╚Ťi dezabonarea, la adresa juridic@roben.ro, nu ├«╚Ťi vom mai trimite e-mailuri cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre.

C├ónd utilizezi formularul de pe site, c├ónd ne contactezi prin telefon sau e-mail sau comunici cu noi ├«n orice mod, ne dai ├«n mod voluntar informa╚Ťiile pe care le prelucr─âm. Aceste informa╚Ťii includ numele, prenumele, adresa de e-mail ╚Öi num─ârul de telefon. 

Oferindu-ne aceste informa╚Ťii, noi le p─âstr─âm ├«n condi╚Ťii de securitate ╚Öi confiden╚Ťialitate ├«n baza noastr─â de date. Nu dezv─âluim sau transfer─âm informa╚Ťii c─âtre ter╚Ťi.

To╚Ťi angaja╚Ťii no╚Ötri care au acces la datele tale personale au semnat clauza de confiden╚Ťialitate (├«n conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal) referitoare la p─âstrarea secretului asupra tuturor datelor ╚Öi informa╚Ťiilor de care iau cuno╚Ötin╚Ť─â, precum ╚Öi obliga╚Ťia de a nu divulga nim─ânui aceste informa╚Ťii.

b)┬áInforma╚Ťii pe care le colect─âm automat┬á

C├ónd navighezi pe site-ul nostru, este posibil s─â colect─âm informa╚Ťii despre vizita ta pe site. Aceste informa╚Ťii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare ╚Öi alte informa╚Ťii despre modul ├«n care ai interac╚Ťionat cu site-ul. Putem colecta aceste informa╚Ťii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

Cookie-urile sunt mici fi╚Öiere text care sunt plasate pe dispozitivul clientului pentru a urm─âri modul de utilizare ╚Öi a ├«nregistra preferin╚Ťele. Cookie-urile noastre nu con╚Ťin informa╚Ťii care pot indentifica persoane. Colect─âm anumite informa╚Ťii automatizat prin utilizarea cookie-urilor ╚Öi tehnologiilor de urm─ârire cum ar fi adrese Internet Protocol (IP), tip de browser, referin╚Ťe/ie╚Öiri pagini, paginile vizualizate pe site-ul nostru (ex. pagini HTML, grafice), sistem operare, data/ora ╚Öi/sau seria de click-uri pentru a analiza trendul ca ansamblu ╚Öi a administra site-ul. Utilizatorii site-ului pot controla folosirea cookie-urilor la nivelul browser-ului, dar dac─â utilizatorul decide s─â dezactiveze cookie-urile aceast─â ac╚Ťiune va determina o limitare a anumitor caracteristici ╚Öi func╚Ťii ├«n website-ul ╚Öi serviciile noastre.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE? 

├Än privin╚Ťa datelor pe care ni le oferi voluntar prin crearea contului pe www.robentoys.ro, completarea ╚Öi trimiterea formularului aferent sau prin contactarea noastr─â ├«n orice mod, temeiul legal este ÔÇ×luarea unor m─âsuri la cererea persoanei vizate ├«naintea ├«ncheierii unui contractÔÇŁ (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) ╚Öi ÔÇ×pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate ├«nainte de ├«ncheierea unui contractÔÇŁ (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

├Än privin╚Ťa datelor pe care le colect─âm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consim╚Ť─âm├óntul. Odat─â cu accesarea site-ului, ├«╚Ťi dai ├«n mod valabil consim╚Ť─âm├óntul asupra prelucr─ârii.┬á 

 ÎN CE SCOPURI COLECTĂM DATELE? 

  • ├«╚Ťi colect─âm datele pentru emiterea facturii bunurilor comandate pe site-ul nostru, informa╚Ťii obligatorii ce trebuie s─â apar─â pe factur─â, conform Codului Fiscal;
  • pentru a-╚Ťi r─âspunde la ├«ntreb─âri ╚Öi solicit─âri;
  • ├«n scop de marketing, ├«ns─â numai ├«n situa╚Ťia ├«n care ╚Ťi-ai dat consim╚Ť─âm├óntul ├«n prealabil ╚Öi te-ai abonat la newsletter-ul nostru. Pentru a nu mai primi mesaje promo╚Ťionale, po╚Ťi urma instruc╚Ťiunile de dezabonare incluse ├«n fiecare e-mail;
  • pentru a oferi ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťii serviciile pe care le oferim. 

CÂT TIMP STOCĂM DATELE? 

Stoc─âm datele cu caracter personal doar pe perioada necesar─â ├«ndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizit─â pe site sau ultima interac╚Ťiune cu noi.

 CUM DEZVĂLUIM INFORMAȚIILE TALE?

Nu vom dezv─âlui informa┼úiile tale c─âtre ter┼úe p─âr┼úi, pentru a fi utilizate ├«n propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, f─âr─â consim┼ú─âm├óntul t─âu. Totu┼či, este posibil s─â dezv─âluim informa┼úiile tale c─âtre urm─âtoarele entit─â┼úi:

  • Furnizori de servicii.┬áPutem dezv─âlui informa╚Ťiile tale altor companii care ne furnizeaz─â servicii ╚Öi ac╚Ťioneaz─â ├«n calitate de persoane ├«mputernicite, cum ar fi companiile de curierat, care transport─â produsele pe care dv. le achizi╚Ťiona╚Ťi din magazinul nostru online. Prin plasarea unei comenzi ├«n magazinul nostru online v─â da╚Ťi, implicit, acceptul ca acestea s─â v─â fie trimise prin curier, ceea ce ├«nseamn─â c─â numele, adresa dv. ╚Öi num─ârul de telefon vor fi cunoscute de c─âtre transportator.  Aceste entit─â╚Ťi sunt selectate cu o grij─â deosebit─â pentru a ne asigura c─â ├«ndeplinesc cerin╚Ťele specifice ├«n materie de protec╚Ťie a datelor cu caracter personal. Aceste entit─â┼úi au o capacitate limitat─â de a utiliza informa┼úiile tale ├«n alte scopuri dec├ót cel de a ne furniza servicii;
  • Instan╚Ťe de judecat─â, parchete sau alte autorit─â╚Ťi publice pentru a ne conforma legii sau drept r─âspuns la o procedur─â legal─â obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezi┼úie sau o hot─âr├óre judec─âtoreasc─â);
  • Altor p─âr┼úi cu consim┼ú─âm├óntul sau la instruc┼úiunile tale.┬á├Än afara dezv─âluirilor descrise ├«n prezenta Politic─â de confiden┼úialitate, este posibil s─â transmitem informa┼úiile ter┼úilor c─ârora consim┼úi sau solici╚Ťi s─â efectu─âm o asemenea dezv─âluire.

TRANSFERĂM DATE CĂTRE STATE TERȚE?

├Än prezent, nu transfer─âm datele tale c─âtre state din afara Uniunii Europene. Dac─â vom schimba politica, te vom informa ├«n mod corespunz─âtor, ├«╚Ťi vom prezenta garan╚Ťiile aferente ╚Öi ├«╚Ťi vom solicita consim╚Ť─âm├óntul.

 CARE SUNT DREPTURILE TALE?

  • Dreptul de retragere a consim╚Ť─âm├óntului;

├Än situa╚Ťia ├«n care prelucrarea se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├ónt, ├«╚Ťi po╚Ťi retrage consim╚Ť─âm├óntul ├«n orice moment ╚Öi ├«n mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@roben.ro cu subiectul ÔÇ×retragere consim╚Ť─âm├óntÔÇŁ.

┬Ě Dreptul de a depune o pl├óngere ├«n fa╚Ťa unei autorit─â╚Ťi de supraveghere;

┬Ě Dreptul de a te adresa justi╚Ťiei;

┬Ě Dreptul de acces;

Ai ┬ádreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â o confirmare c─â se prelucreaz─â sau nu date cu caracter personal care te privesc ╚Öi, ├«n caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.

  • Dreptul la rectificare;

Ai dreptul de a ob╚Ťine de la noi, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. ╚Üin├óndu-se seama de scopurile ├«n care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a ob╚Ťine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declara╚Ťii suplimentare.

  • Dreptul la ╚Ötergerea datelor (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ);

├Än situa╚Ťiile ├«n care: (1) datele nu mai sunt necesare pentru ├«ndeplinirea scopurilor, (2) s-a retras consim╚Ť─âm├óntul ╚Öi nu exist─â un alt temei juridic pentru prelucrare, (3) te opui prelucr─ârii ╚Öi nu exist─â motive legitime care s─â prevaleze ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea sau (4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a ob╚Ťine ╚Ötergerea datelor care te privesc, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate.

  • Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii;

Ai dreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â restric╚Ťionarea prelucr─ârii ├«n cazul ├«n care se aplic─â unul din urm─âtoarele cazuri:

(a) contești exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite nouă să verificăm exactitatea datelor;

(b) prelucrarea este ilegal─â, iar tu te opui ╚Ötergerii datelor cu caracter personal, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor;

(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal ├«n scopul prelucr─ârii, dar tu ni le solici╚Ťi pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â;

(d) te-ai opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor tale.

  • Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care ni le-ai furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, în cazul în care:

(a) prelucrarea se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├ónt ├«n temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract ├«n temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; ╚Öi

(b) prelucrarea este efectuat─â prin mijloace automate.

  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaz─â ├«n mod similar ├«ntr-o m─âsur─â semnificativ─â

Acest drept nu poate fi exercitat atunci când prelucrarea este necesară pentru:

(a) încheierea sau executarea unui contract între dv. și un operator de date;

(b) este autorizat─â prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplic─â operatorului ╚Öi care prevede, de asemenea, m─âsuri corespunz─âtoare pentru protejarea drepturilor, libert─â╚Ťilor ╚Öi intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

(c) are la baz─â consim╚Ť─âm├óntul dv. explicit 

Pentru orice informa╚Ťii legate de protec╚Ťia datelor, v─â rug─âm s─â apela╚Ťi la persoana responsabil─â cu protec╚Ťia datelor la SC ROBEN SRL, la urm─âtoarea adres─â de e-mail: juridic@roben.ro.
Inapoi